Pittige pot BC Heren 1

      Geen reacties op Pittige pot BC Heren 1

Donderdag 7 april moesten de mannen van BC Hazerswoude richting Zoetermeer voor de uitwedstrijd tegen BC Rokkeveen. Altijd lastig, zeker op hun thuisgrond. En dat bleek toch maar weer, het was tot de laatste partij toe spannend.

De mannen van Rokkeveen wilden eerst beginnen met de dubbels, waardoor Roy van Dijke en Martijn Friggen besloten de spits af te bijten tegen hun op papier sterkste dubbel.
Dit werd een spannende pot die helaas net met 21-18 22-20 verloren ging. Daarna konden Adriaan Rijkaard en Martijn Bontenbal gelukkig de schade herstellen door de partij, weliswaar in drie sets, naar hun toe te trekken.

Ook Erwin Loomans en Martijn F hadden daarna een zware dobber in de driesetter die zij gelukkig winnend konden afsluiten.
Het liep al tegen de klok van elf uur, toen de laatste dubbel van Roy en Martijn B nog moest beginnen. En ook deze partij eindigde wederom na 3 sets in winst voor BCH.

Toen volgden de dubbels nog. Helaas kon Erwin zijn partij na winst in de tweede set, niet winnend afsluiten. Daarna moest Adriaan in een zo goed als lege zaal nog zijn singel afwerken.
Gelukkig was dit een snelle pot, die hij in 2 sets winnend kon afsluiten. Maar daar moest hij wel keihard voor werken.

Uiteindelijk tot tegen de klok van middernacht de eindstand op 2-4 voor BC Hazerswoude. Dikverdiende winst…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.